wtorek, 12 maja 2015

Recept na szmektno gańś...

Jedna srogszŏ gańś, gynał wyszpluchtanŏ wrażujymy do srogachnyj brytfanny, dociepujymy rajn nelki, cimt, pokrŏpiymy citrōłnōm... Tak narychtowanŏ gańś zalywōmy glaskōm biŏłego wina, glaskōm czerwiōnygo wina, dodowōmy seta ginu, seta kōniaku, trzi achtliki czystyj gorzŏły, achtlik biŏłego rumu, i musowo pōł glaski tequili.
Warzi niy myszymy parszczyć, skwarzić ani piyc. Gańś mogymy wypierdolić, bo jes niyprzidajnŏ. Ale jednakowōż, tōż dyć.... zōłza! Zōłza jes ci... szmektnŏ... palcyska ino lizać!
Aha! Ta gańś musi być zakatrupiōnŏ, zagorgolōnŏ, bo inakszij ta gadzina wysłepała by cŏłkŏ... zōłza!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

ojgyn@interia.pl